Τα καλύτερα digital & social channels για conversions

Τα καλύτερα digital & social channels για conversions2016-10-12T18:19:52+00:00

Το σεμινάριο

Αποτελεί ένα summary απο την ύλη που διδάσκεται λεπτομερώς στο Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch.

Τι θα παρουσιαστεί

Όλοι μας θέλουμε πολλά conversions: clicks, subscriptions, leads και βέβαια πελάτες και πωλήσεις. Πιθανώς γνωρίζουμε πώς να φέρουμε conversions, πιθανώς γνωρίζουμε και τα κανάλια που τα φέρνουν. Ποιά κανάλια και ενέργειες όμως αποδίδουν περισσότερα και φτηνότερα conversions ανα είδος; Σε αυτή την παρουσίαση θα εστιάσουμε στα κανάλια και ενέργειες για καλύτερα conversions.

Σε ποιόν απευθύνεται

  • Σε entrepreneurs

  • Σε sales managers

  • Σε digital marketers

  • Σε marketers

  • Σε communication & PR specialists

Ο ομιλητής

aivalisΟ Αποστόλης Αϊβαλής είναι Managing Partner της AIVAL.COM και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις και startups. Έχει ειδίκευση και εμπειρία στις αγορές consumer & enterprise internet, social media, gaming, music, advertising, technology, media και mobile στις οποίες εργάζεται περισσότερα από 19 χρόνια ως στέλεχος, mentor αλλά και επιχειρηματίας. Παράλληλα είναι και ένας απο τους επαγγελματίες instructors της KnowCrunch στο Professional Diploma in Digital & Social Media στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο.