Το Email ή το SMS έχει καλύτερα αποτελέσματα;

Το Email ή το SMS έχει καλύτερα αποτελέσματα;2016-10-12T18:18:07+00:00

Το σεμινάριο

Αποτελεί ένα summary απο την ύλη που διδάσκεται λεπτομερώς στο Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch.

Τι θα παρουσιαστεί

Τόσο το email marketing όσο και το SMS marketing είναι παντοδύναμα και άμεσα εργαλεία για marketing & επικοινωνία. Και τα δύο τα χρησιμοποιούμε στο marketing αλλά και στο customer care, και τα δύο είναι μεταξύ των ‘φτηνών’ digital & social ενεργειών με μεγάλα αποτελέσματα. Σε αυτή την παρουσίαση θα συγκρίνουμε τα υπέρ και  τα κατά των δύο αυτών ενεργειών.

Σε ποιόν απευθύνεται

  • Σε entrepreneurs

  • Σε digital marketers

  • Σε marketers

  • Σε communication & PR specialists

  • Σε customer care specialists

Ο ομιλητής

zartaloudisΟ Νικόλας Ζαρταλούδης είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος (Deree College) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση το Marketing και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνιακή Πολιτική από το City University, London. Έχει εργαστεί 11 χρόνια ως Product/Project Manager σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών και mobile marketing στην Ελλάδα. Το 2013 δημιούργησε τη δική του εταιρεία Digital Marketing, ώστε να αφοσιωθεί σε αυτό που τον εξιτάρει περισσότερο, την Επικοινωνία και τη Διαφήμιση. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και συνεργάστηκε με την Google UK στο έργο Digital Garage ώς mentor μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο κομμάτι του Digital Marketing. Παράλληλα είναι και ένας απο τους επαγγελματίες instructors της KnowCrunch στο Professional Diploma in Digital & Social Media στην Αθήνα.