Giorgos 3Απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων. Σπούδασε Νομικά. Εργάστηκε ως κειμενογράφος και creative director στο χώρο της διαφήμισης. Entrepreneur, τελειομανής και connoisseur ελαιολάδου, το 2006 ίδρυσε τη Speiron, την πρώτη luxury food εταιρία στην Ελλάδα. Το πρώτο προϊόν της εταιρίας, το λ /lambda/ ultra premium olive oil, είναι το πρώτο luxury ελαιόλαδο στον κόσμο.

Έχει δώσει ομιλίες στο TEDxAueb, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, στο πρώτο και δεύτερο The Business of Luxury Conference και το Epirus Business Forum.

Επιπλέον έχει διοργανώσει workshop στο TEDxAthens αλλά και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετείχε στο δίκτυο σχολικής καινοτομίας μιλώντας για την επιχειρηματικότητα σε σχολεία στην Πάτρα και την Αρκαδία. Έχει υπάρξει mentor στο δίκτυο Μentoring Γυναικείας Επιχειρηματικότητας iforU.

Τέλος, έχει βραβευτεί για την επιχειρηματική του δράση από τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια του 1ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Μαθητικής Επιχειρηματικότητας.