ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΔΕΣΣΑ

10.30-11.30 WAN. LAN. WLAN. Automated and Secure Lutz Linzenmeier – Senior Sales Cloud Specialist, LANCOM Systems GmbH Η LANCOM Systems είναι ο κορυφαίος Ευρωπαϊκός κατασκευαστής ασφαλούς, αξιόπιστης και βιώσιμης δικτύωσης (WAN, LAN, WLAN) και λύσεων firewall, περιλαμβανομένων των firewalls της Rohde&Schwarz για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Η Γερμανική εταιρεία συνδυάζει επαγγελματικό hardware με στοιχεία εικονικών δικτύων και software defined networking (SDN) βασισμένο στο Cloud. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό σύνολο φυσικών και cloud λύσεων με μία κεντρική πλατφόρμα για SD-WAN, SD-LAN, SD-WLAN & SD-Security.
11.30-12.30 Ψηφιακός Μετασχηματισμός επιχειρήσεων: Ρίσκα και αποτελεσματική αντιμετώπιση τους Μάνος Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α, Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Cyber Security International Institute (CSIi)

Άρης Λιόντος, Readiness and Pre-Sales Manager Greece & Cyprus, Kaspersky

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με αναφορές από την επαγγελμάτικη σταδιοδρομία του κ. Μάνου Σφακιανάκη σχετικά με τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τόσο ατομικοί χρήστες όσο και μεγάλες επιχειρήσεις κατά την δραστηριοποίηση τους στον κυβερνόχωρο. Στην συνέχεια ο Άρης Λιόντος θα παρουσιάσει συγκεκριμένες εταιρικές λύσεις της Kaspersky που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες καθέτων αγορών, καθώς επίσης και των mainstream λύσεων Cybersecurity της εταιρίας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την νέα καινοτόμο τεχνολογία, Kaspersky Antidrone.
13.00-14.00 Enhanced Threat Hunting using Threat Intelligence and Advanced Security Analytics in ClearSkies SaaS NG SIEM Antonis Georgoudis, Manager, ClearSkies Pre-Sales Η τεχνολογία Threat Intelligence βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων κατά την καταπολέμηση κυβερνοαπειλών, και στον στρατηγικό σχεδιασμό ψηφιακής άμυνας για μία βελτιστοποιημένη και ενημερωμένη κατάσταση ασφαλείας. Σε συνδυασμό με την Εξελιγμένη Ανάλυση Ασφαλείας, βοηθάει στη μείωση χρόνου μεταξύ επιτυχούς επίθεσης, ανίχνευσης και περιορισμού της, με τη συνεχή παροχή πληροφοριών, συνοδευόμενων από στοιχεία, για υπάρχουσες και ανερχόμενες κυβερνοαπειλές και ευπάθειες, που επηρεάζουν τα εταιρικά δίκτυα.
14.00-15.00 Digitizing customer journeys and processes: Stories from our clients! Μανόλης Λαμπόβας, Partner & Managing Director,
Addo Digital
Κατανοήστε το ταξίδι των πελατών σας και δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες για να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες, να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη και να βελτιώσετε το experience των πελατών σας. Πρακτικά παραδείγματα από τον τομέα του Τουρισμού, της Υγείας καθώς και των Β2Β Υπηρεσιών.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΟΥΣΑ

10.30-11.30 Τάσεις στο ΙΤ και… ο εφιάλτης στη λεωφόρο των Δεδομένων! Παντελής Σεΐσογλου,
Καθηγητής Πληροφορικής Μητροπολιτικού Κολλεγίου
Η παρουσίαση θα εστιάσει σε σύγχρονες τάσεις πληροφορικής και στην υιοθέτησή τους στη σύγχρονη ελληνική αγορά πληροφορικής. Θα διερευνηθεί η χρήση και η υλοποίηση καινοτόμων λύσεων, αλλά και το επίπεδο αποδοχής τους, τόσο σε επίπεδο εταιρίας όσο και σε επίπεδο πελατών. Θα εξεταστεί το ζήτημα της μόνιμης ή όχι αποθήκευσης δεδομένων, μέσω εναλλακτικών ή παραδοσιακών αρχιτεκτονικών, (τα προτερήματα-ελαττώματα της κάθε λύσης, ο σκοπός χρησιμότητας της κάθε αρχιτεκτονικής και οι μέθοδοι και τα εργαλεία διαχείρισης). Θα ενθαρρυνθεί η αμφίδρομη επικοινωνία με τους συμμετέχοντες.
11.30-12.30 Η τέχνη της αποτελεσματικότητας στις πωλήσεις Άκης Αγγελάκης Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα χρήσιμο, επίκαιρο και πρακτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε πωλητές, ελεύθερους επαγγελματίες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, κτηματομεσίτες, δικτυωτές και παρέχει μια σειρά τεχνικών και στρατηγικών που εύκολα μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.
13.00-14.00 HermAce – Remote Monitoring & Supporting system Παπαδημητρίου Νίκος , Technical account Manager, Candi

Nikos Simatos, Account Manager Deepsea Sales Dpt

Using state of the art Industrial Iot+Cloud based technology, this innovative platform seeks to fulfill the increasing need of shore staff, for valid data in real time information from vessels. This way the “digital feedback loop” turns data into meaningful actions between crew on board and officers ashore.
14.00-15.00 From Code to Customer with NGINX and F5 Or Yaacov Director of Systems Engineering, South EMEA at F5 Networks Businesses are always looking for the next competitive advantage. Customers have more choice than ever, and expect every interaction to look, feel, and function as seamlessly as the Facebook and Google apps they use every day. As enterprises race to build new applications and roll out capabilities to meet their customers’ demands, a distinct pattern has emerged, often called “shadow IT”. F5 and NGINX have come together in part to solve this problem for customers, providing an end-to-end pipeline that bridges DevOps and NetOps. Explore NGINX and F5 ‘s integrated solutions that comprise a unified, adaptable foundation upon which enterprises can build the dynamic, multi‑cloud applications of tomorrow.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΖΑΝΗ

10.30-11.30 Ξεπεράστε τις αντιρρήσεις και ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με την μέθοδο DEAL Θωμάς Σλάμαρης
Sales Trainer & Business Coach – Εκπαιδευτής Πωλήσεων & Business Coach
Θα παρουσιάσουμε τις διεθνείς καταξιωμένες πρακτικές μέσα από την πατενταρισμένη μέθοδο DEAL που εφαρμόζει και διδάσκει η Halifax Consulting σε πολυεθνικές σε όλο το κόσμο. Είναι μέρος του Key Account Manager εκπαιδευτικού προγράμματος και δίνει λύσεις στα προβλήματα διαπραγματεύσεων που αντιμετωπίζουν οι πωλητές Β2Β. Θα μιλήσουμε ειδικά για ¨”δύσκολους” πελάτες και πως πρέπει να τους χειριζόμαστε ώστε να πετύχουμε το κλείσιμο χωρίς να κάνουμε σημαντικές παραχωρήσεις.
11.30-12.30 Έλεγχος Ορθής Εφαρμογής GDPR   Γεώργιος Βάβουλας Senior Business & Development Consultant – Trainer – Certified DPO Στο Workshop αυτό, θα αναλυθεί η Μεθοδολογία για τον Έλεγχο Εφαρμογής των Απαιτήσεων GDPR. Επίσης, θα παρουσιαστούν Πρακτικά Εργαλεία για την καλύτερη προετοιμασία και Υλοποίηση του Ελέγχου – Audit. Τέλος, θα συζητηθούν τα βασικά Ευρήματα από τους Ελέγχους Συμμόρφωσης που έχει υλοποιήσει ο Όμιλος AQS
13.00-14.00 devolo Magic Powerline Μαρία Καπελάκη, Country Manager devolo Greece & Cyprus devolo Magic, η τεχνολογία και οι λύσεις devolo για τη νέα προηγμένη σειρά προσαρμογέων devolo Magic Powerlines για WiFi & LAN σε όλο το σπίτι ή το γραφείο. Τα powerline devolo Magic προσφέρουν την κατάλληλη υποδομή για το ψηφιακό σπίτι του μέλλοντος, από σήμερα! Τεχνολογία καινοτομίας, νέο πρότυπο δικτύωσης και Mesh WiFi, εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, υψηλή ασφάλεια και την αξιοπιστία που μόνο η devolo μπορεί να προσφέρει.
14.00-15.00 Success Stories Καινοτόμων Ανθρώπων & Επιχειρήσεων στον χώρο της Τεχνολογίας Μιχάλης Πεδιώτης  (BSc, MBA)  Music Business & Information Technology Manager Μέσα από τις προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες του εισηγητή, σε αυτό το workshop θα μάθουμε Μυστικά που κρύβονται πίσω από τη Δημιουργία Μεγάλων Brand Names και θα περιηγηθούμε στις ιστορίες Ελλήνων & Ξένων Δημιουργών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματικών Ιδεών στον χώρο της Τεχνολογίας που τόλμησαν, καινοτόμησαν, ξεχώρισαν και πραγματοποίησαν το στόχο τους προς την επιτυχία!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

11.00-12.30 Νανά Ιωακειμίδου
Chief Commercial Officer της Generation Y
The 2020 Way to Boost Your Team’s Productivity! Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη, πώς μια επιχείρηση μπορεί να αποσπάσει την επιπρόσθετη αξία των ανθρώπων της;
Παραδείγματα, τάσεις, προτάσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας των ομάδων σας, που επιτυγχάνονται μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών σας.
13.00-15.00 Evolution of Communication 2020
Ζαχαρίας Λουδάρος – Founder at Loud com

Crowdfunding your Idea
Γιώργος ΜελισσαρόπουλοςMindset Consultant at Knowbox Fund

Data driven Decisions 
Ηλίας Τσαλδάρης – Founder at Innovation Group

Brand Listening and Monitoring
Γιώργος Μπολάνης, Συνεργάτης της Clip News σε θέματα Web Monitoring and Reporting

Automate the Future
Κυριάκος Τσίγκρος, Founder at CampsAround

Project: UPGR8 your Business
Παύλος Σταματόπουλος, Founder at Net Bee

Round Table: Forwarding Digital Thinking – QA
Συντονιστής: Ζαχαρίας Λουδάρος

{Re}Think Digital 2K19
Forwarding Digital Thinking
Η επιβεβλημένη ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων δεν μπορεί να εστιάζει σε μεμονωμένες ψηφιακές δράσεις απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό (Digital Transformation) και την υιοθέτηση ψηφιακής κουλτούρας!

“Thinking digitally is different than thinking you are digital”