Πότε γίνεται;

Το 24ο Συνέδριο Infocom World θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 16121) και στις 30 Νοεμβρίου 2022, online.

 

Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου; 

Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:30 μέχρι τις 18:00.

 

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Συνέδριο;

Η συμμετοχή στο συνέδριο γίνεται με φυσική παρουσία αλλά και μέσω streaming από το site του συνεδρίου.

 

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Προ-εγγραφή / Εγγραφή στο συνέδριο

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο «Φόρμα Εγγραφής» στο κεντρικό μενού του site, Ακολούθως και με την ολοκλήρωση της προ-εγγραφής, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το μήνυμα επιβεβαίωσης μαζί με σχετικές οδηγίες.

 

Workshops

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου  θα διεξαχθεί μια σειρά θεματικών workshops, προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία και τις ώρες διεξαγωγής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος των workshops.

 

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Σε όλους τους συνέδρους αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου από την Οργανωτική Επιτροπή.

Υπογραμμίζεται ότι ΔΕΝ θα αποσταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης των Workshop εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

 

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα; 

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 210-52.30.000

 

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου; 

Οι παρουσιάσεις θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα από όπου θα μπορεί να γίνουν download μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Επίσης, υλικό από τις ομιλίες θα αναρτηθεί στο κανάλι του Συνεδρίου στο YouTube.

 

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου; 

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι Ελληνικά και Αγγλικά

 

Ποιος το διοργανώνει; 

Το Συνέδριο InfoCom World διοργανώνεται από την εταιρεία Smart Press AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 11, 104 38 Αθήνα, τηλ.:2105201500 – 2105230000, fax: 2105241900, email: smart@smartpress.gr

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας την ημέρα του Συνεδρίου; 

Στο τηλέφωνο του Divani Caravel (2107207000) ζητώντας τη γραμματεία του Συνεδρίου Infocom World.