Το σεμινάριο My Success Social Media Business Plan αναφέρεται στον ελεύθερο επαγγελματία ο οποίος επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τα Social Media τη ζήτηση της υπηρεσίας ή του προϊόντος του μέσα από την αύξηση της αναγνωρισημότητας του.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν κάποιες γενικές και ειδικές ανάγκες και δυνατότητες όσον αφορά την επιλογή των κύριων καναλιών των Social Media, όπως επίσης και τις απαιτήσεις τους όσον αφορά τη δημιουργία του ειδικού μηνύματος που θα περάσει ο επαγγελματίας στο κοινό του.

Εισηγήτρια: Ελίνα Γιαχαλή

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι NLP Life Coach και Business Coach, Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνη , έχει τη δική της επιχείρηση  και εργάζεται ως εισηγήτρια σεμιναρίων, κάνει ατομικές συνεδρίες και είναι Public Speaker σε θέματα ανάπτυξης στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή ενηλίκων. Tις γνώσεις της στην εκπαίδευση ενηλίκων τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική και παράλληλα βαθιά προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει.

ü  Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία.

ü  Tις γνώσεις της στην επιχειρηματικότητα και το Marketing τις απέκτησε από τις σπουδές της στο Ελληνοαμερικάνικο Κολέγιο Deree, όπου έκανε Bachelor πάνω στο Business Administration με major στο Marketing Management.

ü  Έχει κάνει την διπλωματική της στη Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του πανεπιστημίου του Cambridge. (RSA DOTE 2001)

ü  Αρθρογραφεί τακτικά στο epixeiro.gr το  Lifesharing.gr, το inspireyourlife.gr, to atticanews.gr  και άλλα ιντερνετικά περιοδικά.

ü  Άρθρα της έχουν κατά καιρούς  φιλοξενηθεί από τα περιοδικά Psychology το Madame Figaro, Επενδυτή και άλλα έντυπα.

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την Ελίνα Γιαχαλή με τους εξής τρόπους:

Μέσω του website:http://lifecoachelina.com/

Στην Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/elina-giachali/30/153/833

Στο Facebook: https://www.facebook.com/life.coach.elina

 

Πίσω στο πρόγραμμα των workshops