Σε αυτό το σεμινάριο θα συνδέσουμε το Marketing με τη Νευροεπιστήμη για να μάθουμε να δημιουργούμε κείμενα, motos, social media posts, διαφημιστικό περιεχόμενο, άρθρα και άλλα συναφή κείμενα επαγγελματικού χαρακτήρα με τρόπο ο οποίος τα κάνει άμεσα κατανοητά, εύκολα να τα θυμηθεί κανείς, προτρέπουν σε άμεση πώληση και διαχωρίζουν το προϊόν ή την υπηρεσία μας από εκείνα του ανταγωνισμού.

Εισηγήτρια: Ελίνα Γιαχαλή – NLP Life & Business Cοach – Speaker –  Author

giaxaliΗ Ελίνα Γιαχαλή είναι Certified Master NLP Practitioner, ICF Life & Business Coach, και  Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης. Eργάζεται ως εισηγήτρια σεμιναρίων, κάνει ατομικές συνεδρίες και είναι Public Speaker σε θέματα ανάπτυξης της προσωπικής και επαγγελματικής ζωή ενηλίκων.

Tις γνώσεις της στην εκπαίδευση ενηλίκων τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική και παράλληλα βαθιά προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει.

  • Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία.
  • Tις γνώσεις της στην επιχειρηματικότητα και το Marketing τις απέκτησε από τις σπουδές της στο Ελληνοαμερικάνικο Κολέγιο Deree, όπου έκανε Bachelor πάνω στο BusinessAdministration με major στο MarketingManagement.
  • Tις γνώσεις της στο Life Coaching μέσω του Kingstown College, Πιστοποιημένου από τον ICF.
  • Έχει κάνει την διπλωματική της στη Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του πανεπιστημίου του Cambridge. (RSA DOTE 2001)
  • Αρθρογραφεί τακτικά στο epixeiro.gr το Lifesharing.gr, το inspireyourlife.gr, to atticanews.gr  και άλλα ιντερνετικά περιοδικά.
  • Άρθρα της έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί από τα περιοδικά Psychology το Madame Figaro, Επενδυτή και άλλα έντυπα.
  • Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς το Life Coaching μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους δικούς σου στόχους, μπορείς να κλείσεις μια δωρεάν συνεδρία γνωριμίας μέσω τηλεφώνου ή Skype, διάρκειας μισής ώρας.  

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την Ελίνα Γιαχαλή με τους εξής τρόπους:

Μέσω του website:http://lifecoachelina.com/

Μέσω email: elina@lifecoachelina.com

register