Πώς να ξεκινήσεις, να μελετήσεις, να στήσεις, να προωθήσεις, να επεκτείνεις και να βρεις χρήματα για την επιχείρησή σου. Ένα πολύτιμο σεμινάριο για όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις την ιδέα σου πράξη. Με δύο διεθνούς φήμης ομιλητές: τον strategist Αποστόλη Αϊβαλή για θέματα business & marketing και την Βαλεντίνα Κόρδη για τα κατάλληλα soft skills στο κάθε σας βήμα. Με την αιγίδα της KnowCrunch, μέρος του Launch Your Startup Course.

Εισηγητές: Αποστόλης Αϊβαλής & Βαλεντίνα Κόρδη

Tolis Aivalis 1Ο Αποστόλης Αϊβαλής είναι Managing Partner της AIVAL.COM και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις και startups. Έχει ειδίκευση και εμπειρία στις αγορές consumer & enterprise internet, social media, gaming, music, advertising, technology, media στις οποίες έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρία ως στέλεχος, mentor αλλά και επιχειρηματίας. Μάλιστα είναι δημιουργός του Greek Startup Nation. Στον χώρο των Digital & Social Media, συν-δημιούργησε το 1996 την PowerΝet, το 1998 δημιούργησε τα Web Awards (τώρα ERMIS DIGITAL), το 2001 την ArboMedia, το 2007 την Real Brands, το 2009 την Social Brands. Και είναι ο δημιουργός το Digital & Social Media Marketing course).

Valentina Kordi2Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι  Life & Executive Coach με πιστοποιημένες σπουδές στον τομέα του Mind Programming και στο Success Conversion Coaching από τη σχολή Express Coaching του Καναδά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνιας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Resource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Hellenic Defense Vehicle Systems ΑΕΒΕ (Krauss-Maffei Wegmann Gmbh & Ko KG), η Knauf USG Building Systems ABEE, η MAKRO Cash & Carry, με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην στρατολόγηση και επιλογή προσωπικού καθώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως coach και motivational speaker βοηθώντας πελάτες (ιδιώτες και επιχειρήσεις) από όλο τον κόσμο να πετύχουν προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους με τη μέθοδο του Mindset Makeover για τους ίδιους, τις ομάδες τους ή το προσωπικό τους.

register