Οι κυριότερες δεξιότητες που απαιτούνται να αναπτύξει ένας επαγγελματίας/ ελεύθερος επαγγελματίας/ επιχειρηματίας για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, να αυξήσει τις πωλήσεις του, να διατηρήσει τους πελάτες του και να κυριαρχήσει σε καινούργιες αγορές.

Μια σειρά από πρακτικές και ψυχολογικές συμβουλές και δράσης που άμεσα μπορούν να εφαρμοστούν και να δοκιμαστούν στην πράξη.

Ποιες είναι οι συγκεκριμένες δεξιότητες που χρειάζεται να αναπτύξει και να εφαρμόσει κάθε επαγγελματίας σήμερα στη χώρα μας.

Γιατί η ψυχολογία και η σωστή διαχείριση του νου παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη.

Με ποιες συγκεκριμένα τεχνικές και στρατηγικές μπορεί κάποιος να αντέξει στα εμπόδια, τα προβλήματα και τα πισωγυρίσματα των απρόβλεπτων καιρών μας.

Πως μπορεί να χρησιμοποιήσει με επιτυχία το coaching, mentoring και συμβουλευτική για να επιτύχει ριζικές αλλαγές.

Γιατί και πως η εστίαση της προσοχής σε συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους οδηγεί στην επιτυχία.

Εισηγητής: Άκης Αγγελάκης, LLM, SAC Dip., Authorized Trainer & Counselor

dsc_2396-copyΕίναι συγγραφέας 30 βιβλίων σε θέματα πωλήσεων, παρακίνησης, ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης.  Οι σπουδές του είναι πολλές και πολυδιάστατες και συμπεριλαμβάνουν Διοίκηση Επιχειρήσεων, Master στο Ναυτασφαλιστικό Δίκαιο, Business & Life Coaching, Δεξιότητες Συμβουλευτικής, Συνθετική Ψυχοθεραπεία και Εκπαίδευση Ενηλίκων από πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Έχει διατελέσει σύμβουλος εκπαίδευσης και παρακίνησης στις ασφαλιστικές εταιρίες ΑΣΤΗΡ, NATIONALE NEDERLANDEN και έχει γράψει και εκπαιδευτικά εγχειρίδια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ σε θέματα πωλήσεων, εξεύρεσης πελατών και τηλεμάρκετινγκ για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιριών όπως AXA, INTERAMERICAN, INTERNATIONAL LIFE και άλλων.

Σήμερα εκπαιδεύει επιχειρήσεις και στελέχη τους σε θέματα πωλήσεων, επίτευξης στόχων και παρακίνησης και συμβουλεύει άτομα και επιχειρηματίες σε θέματα business & personal coaching και ψυχολογίας.