Περιγραφή:

Βρίσκεσαι μαζί με κάποιον άλλον, μπροστά από την πόρτα ενός ασανσέρ, περιμένοντας να έρθει. Το ασανσέρ καθυστερεί και ο χρόνος περνάει αμήχανα. Πως θα σου φαινόταν να είχες την δυνατότητα να δημιουργήσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον διπλανό σου και να ανοίξεις μια πόρτα συνεργασίας ή ακόμα και πώλησης;

Στο workshop αυτό, γνωρίζουμε το εργαλείο δικτύωσης “Elevator Pitch”, αναλύουμε τα στοιχεία που το απαρτίζουν και πειραματιζόμαστε δημιουργώντας το πρώτο κείμενο που μπορεί να μας ανοίξει νέες πόρτες ευκαιριών!

Σκοπός:

Σκοπός του workshop είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τι είναι το Elevator Pitch, τα βασικά στοιχεία δημιουργίας του και να πειραματιστούν με τη συγγραφή του.

Απευθύνεται σε:

  • Σε Startuper’s
  • Ελεύθερους επαγγελματίες
  • Πωλητές
  • Networkers
  • Όλους όσους θέλουν να δημιουργούν μια πρώτη καλή επαγγελματική εντύπωση

 

ΕισηγητήςΝίκος Πολίδης, Business & Life NLP Coaching | Soft-Skills Trainings | Project Management

profile-picΟ Νίκος Πολίδης σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Deree College απ’ όπου απέκτησε το BA στο Marketing Management. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στο Γραφείο Συμβουλευτικής Αποφοίτων του Κολλεγίου με κύρια απασχόληση την διοργάνωση και διεκπεραίωση των Ημερών Καριέρας και του ετήσιου Career Forum.

Από το 1999 εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση ως Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων (Interior Designer) με εστίαση στη μελέτη και επίβλεψη της διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων. Παράλληλα απέκτησε το δίπλωμα του Interior Designer καθώς και επιπλέον εκπαίδευση σε θέματα Project Management, Visual Merchandising, Φωτομετρίας, Χρωματολογίας και άλλων.

Το 2010 η επιθυμία του να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, τον κερδίζει και τον ωθεί να εξελίξει και να διευρύνει την επαγγελματική του πορεία.

Σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Ολιστικής και Σφαιρικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα από NLP Coaching, Soft – Skills Trainings και Project Management.

Έχει πιστοποιηθεί ως Master Coach Practitioner of NLP και επιπλέον κατέχει τις πιστοποιήσεις Master Time Line Therapy® Practitioner, Master Hypnotherapy Practitioner, Extended D.I.S.C. και Operations Management.

Συνεργάζεται με την εταιρεία “Καριέρα” και την “4 People Matters” σε θέματα εκπαιδεύσεων και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο πιστοποίησης ως Executive Coach από την Coaching Evolution International. Παράλληλα από το 1999 έως και σήμερα, είναι εξωτερικός συνεργάτης των εταιριών “C&C International” (Diners Cosmos Club), “Αδρεναλίνη” και “Ταξίδια Ευζήν” ως group leader σε εκδηλώσεις incentive traveling. Επίσης, συνεργάζεται με τις εταιρίες “Summit” και “Event Plus” ως Coordinator-Facilitator σε εκπαιδεύσεις και δραστηριότητες που περιλαμβάνουν Team Building, Employee Engagement, Motivation και αρκετά άλλα.