Η επιτυχία δεν είναι μια κατάσταση που απλά προκύπτει σε κάποιον.

Αν ρωτήσεις κάποιον επιτυχημένο θα σου πει ότι η επιτυχία είναι ένας δρόμος με ανηφόρες, κατηφόρες, ανατροπές, με αργές και γρήγορες ταχύτητες και αχαρτογράφητες περιοχές. Και αυτό που κάνει κάποιον να ξεχωρίζει από τους άλλους,  να πετυχαίνει στο τέλος ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ την επιτυχία του, είναι κάτι περισσότερο από τυχαίες συγκυρίες.

Είναι η αντοχή του στις αποτυχίες.

Eίναι η διαμόρφωση του μυαλού του έτσι ώστε η επιτυχία να προκύπτει μέσα από τις φυσιολογικές του λειτουργίες.

Σε όλο αυτό εμείς καλούμαστε να αναπτύξουμε τον καλύτερο εαυτό μας,  έτσι ώστε να μην παραιτηθούμε από το όνειρο μας. Να μην εγκαταλείψουμε  τον στόχο μας.

Ποιοι είναι εκείνοι που τα καταφέρνουν;
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους;

  • Τι εννοούμε όταν μιλάμε για την Νοημοσύνη της Επιτυχίας;
  • Πως καλλιεργείται;
  • Ποια είναι τα στοιχεία που την ενδυναμώνουν και ποια εκείνα που μας απομακρύνουν από αυτή;
  • Τι έκαναν εκείνοι που αύξησαν σημαντικά το δείκτη επιτυχίας τους με τα χρόνια;

Σε αυτό το σεμινάριο – εργαστήριο θα μιλήσουμε για τη Νοημοσύνη που όλοι χρειαζόμαστε αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτή.

Το είδος της Νοημοσύνης που μπορεί να κάνει τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα.

Τη Νοημοσύνη της Επιτυχίας.

Τι εννοούμε όμως όταν αναφερόμαστε στον όρο Επιτυχία;

Η επιτυχία θα μπορούσε όπως την ορίζει ο Deepak Chopra είναι…

«Η συνεχιζόμενη επέκταση της ευτυχίας και η σταδιακή συνειδητοποίηση πολλών αξιόλογων στόχων.»

«Επιτυχία είναι η ικανότητα να πραγματοποιείτε τις επιθυμίες σας με άκοπη ευκολία.»

Εισηγήτρια: Ελίνα Γιαχαλή

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εισηγήτρια μέσα από την ιστοσελίδα της,  www.lifecoachelina.com

Mπορείτε να συνδεθείτε μαζί της μέσω του LinkedIn: Elina Giachali

Μπορείτε να βρείτε την σελίδα της στο Facebook: Elina GiachaliMotivational Success Coach

Εισηγήτρια: Ελίνα Γιαχαλή, NLP Life & Business Cοach – Speaker –  Author

10496223_710848712303342_7566557822358967614_oElina Giachali is an ICF Life & Business Coach, Certified NLP Master Practitioner and Social and Emotional Coach. She has been teaching and training people for more than 15 years. She has been coaching them towards their own path to success for more than 6. She has spoken to crowds of over 100 people. She is a result-oriented individual, very competent with realizing how the others learn and what they need to know that particular moment. What drives them to unstuck from their own stuckness. She takes into consideration various factors and various tools when she is designing her course of action, her seminar plans and her strategy with an individual or a group of people. From down to earth Marketing and Life Coaching tools to NLP, Greek Philosophy and the more spiritual Meditation.

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι Certified Master NLP Practitioner, ICF Life & Business Coach, και  Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης. Διδάσκει και εκπαιδεύει ανθρώπους για πάνω από 15 χρόνια. Κάνει Coaching σε άτομα προς την επίτευξη των στόχων τους για πάνω από 5. Έχει μιλήσει σε κοινά μεγαλύτερα των 100 ατόμων. Είναι ένας επαγγελματίας που στοχεύει στο αποτέλεσμα και έχει ιδιαίτερη έφεση στο να κατανοεί τι κινητοποιεί τον coachee της και να τον ωθεί στο να ξεπεράσει τους ίδιους του τους περιορισμούς. Όταν δημιουργεί το πλάνο δράσης της για τα σεμινάρια, τα εργαστήρια και τις συνεδρίες της  χρησιμοποιεί ένα σύνολο από παράγοντες και εργαλεία. Από το γήινο και απτό Life Coaching & το Marketing μέχρι την Ενεργειακή Ψυχολογία, τη Φιλοσοφία και τους πιο πνευματικούς Διαλογισμούς.

Tις γνώσεις της στην εκπαίδευση ενηλίκων τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών και σεμιναρίων, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική και παράλληλα βαθιά προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει. Αρθρογραφεί τακτικά στο epixeiro.gr το  Lifesharing.gr, το inspireyourlife.gr, to atticanews.gr  και άλλα ιντερνετικά περιοδικά.

Άρθρα της έχουν κατά καιρούς  φιλοξενηθεί από τα περιοδικά Psychology το Madame Figaro, Επενδυτή και άλλα έντυπα.

  • Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία.
  • Tις γνώσεις της στην επιχειρηματικότητα και το Marketing τις απέκτησε από τις σπουδές της στο Ελληνοαμερικάνικο Κολέγιο Deree, όπου έκανε Bachelor πάνω στο BusinessAdministration με major στο MarketingManagement.
  • Tις γνώσεις της στο Life Coaching μέσω του Kingstown College, Πιστοποιημένου από τον ICF.
  • Έχει κάνει την διπλωματική της στη Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του πανεπιστημίου του Cambridge. (RSA DOTE 2001)
  • Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς το Life Coaching μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους δικούς σου στόχους, μπορείς να κλείσεις μια δωρεάν συνεδρία γνωριμίας μέσω τηλεφώνου ή Skype, διάρκειας μισής ώρας.

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την Ελίνα Γιαχαλή με τους εξής τρόπους:

Μέσω του website:http://lifecoachelina.com/

Μέσω email: elina@lifecoachelina.com

Στην Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/elina-giachali/30/153/833

Στο Facebook: https://www.facebook.com/life.coach.elina