Τελευταία συζητιέται πολύ o νέος όρος στον κόσμο των digital & social media: οι influencers. Είναι διασημότητες ή άλλοι επαγγελματίες, που καταφέρνουν να δημιουργήσουν πάρα πολλούς fans & followers στα social media, όπως για παράδειγμα το Instagram, το Twitter ή το Facebook, και αναλαμβάνουν να προβάλουν brands και προϊόντα.

Σε αυτό το mini course θα μάθετε ποια είναι τα μυστικά για να γίνεις ένας επιτυχημένος influencer ώστε να πληρώνεσαι από τα brands για την προώθησή τους στο κοινό σου και τι θα πρέπει να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εισηγητής: Αποστόλης Αϊβαλής, Managing Partner, AIVAL.COM

Ο Αποστόλης Αϊβαλής είναι Managing Partner της AIVAL.COM και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις και startups. Έχει ειδίκευση και εμπειρία στις αγορές consumer & enterprise internet, social media, gaming, music, advertising, technology, media και mobile στις οποίες εργάζεται περισσότερα από 19 χρόνια ως στέλεχος, mentor αλλά και επιχειρηματίας.

Συν-δημιούργησε την PowerΝet το 1996, τα Web Awards (τώρα Ermis Digital) το 1998, την ArboMedia το 2001, την Real Brands το 2007, την Social Brands το 2009, το StartupDay event το 2009 και το Startup Nation το 2011. Είναι επίσης δημιουργός του Professional Diploma in Digital & Social Media ενώ εκπαιδεύει στελέχη σε επιχειρήσεις, κολλέγια και πανεπιστήμια από το 2007.

Βρείτε τον Αποστόλη στο Facebook, στο LinkedIn, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter.