Η Βάσω Τσούνη είναι η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Marketing στην εταιρεία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού ManpowerGroup. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών  και έχει αποκτήσει Μ.Sc με εξειδίκευση στο Marketing με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Tα τελευταία 10 χρόνια έχει εργαστεί σε εταιρείες ολοκληρωμένης επικοινωνίας και σε τμήματα marketing διαφορετικών εταιρειών, σχεδιάζοντας 360Ο στρατηγικά προγράμματα με έμφαση στο ψηφιακό marketing.

Το μότο της είναι “Keep your mind open!”  καθώς πιστεύει ότι όλοι μας χρειάζεται να πετάξουμε ό,τι στενεύει τις σκέψεις μας και στερεύει την ενέργεια μας.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/vasso-tsouni-96153522/

O Κίμωνας Κωνσταντέλος είναι απόφοιτος Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στον τομέα της Επικοινωνίας (MA) και της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc). Έχει εργαστεί στον χώρο της εκπαίδευσης και βρίσκεται στο χώρο των επιχειρήσεων τα τελευταία 2 χρόνια ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε Training & Development project και Διαδικασίες Αξιολόγησης Προσωπικού.

Εργάζεται στη ManpowerGroup ως Recruiter, αναζητώντας και επιλέγοντας κατάλληλους υποψηφίους για θέσεις εργασίας στην ελληνική αγορά.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/vasso-tsouni-96153522/