Ένα WorkShop επιβίωσης για την παρουσία σας στην πρώτη σελίδα των “Οργανικών Αποτελεσμάτων” της πρώτης σε χρήση μηχανής αναζήτησης. Προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια σε σχέση με τα οργανικά αποτελέσματα που εξαφανίζονται καθώς αντικαθίστανται από το Γράφημα Γνώσης (Knowledge Graph), τις άμεσες απαντήσεις (Direct Answers), τα νέα υβριδικά διαφημιστικά μηνύματα και πολλά άλλα. 

Πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που έρχονται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google μέσα στα επόμενα χρόνια;

Προσαρμόστε σήμερα τις τεχνικές σας SEO (Search Engine Optimization)

Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στην Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης και δομείστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για το Search Engine Marketing (SEM) σε αυτές.

Εισηγητής: Ηλίας Τσαλδάρης, Data Analyst | SEM-SEO Consultant, Innovation Group

Ο Ηλίας φοίτησε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με ειδίκευση στα οικονομικά και επιχειρησιακά μαθηματικά. Είναι Google Partner στα πεδία Google AdWords, YouTube Ads και Google Analytics. Είναι ιδρυτής και iCEO της Innovation Group, η οποία δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες B2B σχετικά με τη διαφήμιση, το ψηφιακό μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και το web design.

more info: http://www.innovationgroup.gr/