Πότε γίνεται;

Το 15o Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών InfoCom World θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013.

Πού γίνεται;

Ξενοδοχείο Divani Caravel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
Αθήνα

Τηλ: 210-72.07.000
FAX: 210-72.36.683

Περισσότερες πληροφορίες για τους χώρους του ξενοδοχείου, τις προσφερόμενες δυνατότητες αλλά και χάρτη μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου;

Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:00 (ώρα έναρξης εγγραφής των συνέδρων) μέχρι τις 20:00. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση.

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα;

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 210-52.30.000

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του 14ου InfoCom World θα πρέπει να συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση που βρίσκεται στο δεσμό “Δήλωση Συμμετοχής” στην αρχική σελίδα.

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Πώς μπορώ να πάω στον τόπο του Συνεδρίου;

Με το Μετρό: Πλησιέστερος σταθμός «Ευαγγελισμός» (απόσταση 5 λεπτά)

Με το αυτοκίνητο σας: (Από Βασιλέως Κων/νου με κατεύθυνση προς Αμπελοκήπους δεξιά στο ύψος του Hilton). Η είσοδος του parking είναι στην πίσω μεριά του ξενοδοχείου (οδός Μίσθου).

Χάρτη της περιοχής του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θα ήθελα να διανυκτερεύσω στο Ξενοδοχείο…

Μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του Divani Caravel έχει κρατηθεί περιορισμένος αριθμός δωματίων τα οποία διατίθενται σε ειδική τιμή. Αν ενδιαφέρεστε για κράτηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ξενοδοχείο στο 210-72.07.000 αναφέροντας ότι πρόκειται να παρακολουθήσετε το Συνέδριο InfoCom World.

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου;

Οι σύνεδροι με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία ένα απόκομμα με το οποίο θα προμηθεύονται το υλικό του Συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα από όπου θα μπορεί να γίνουν download μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Τα CD του Συνεδρίου θα διατίθενται δωρεάν σε όσους τα ζητήσουν.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το CD του Συνεδρίου;

Με τηλεφωνική παραγγελία μετά τις 09 Δεκεμβρίου 2013 στο 210.52.30.000.

Θα υπάρχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο;

Στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου InfoCom World και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα λειτουργήσει WiFi access point.

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου;

Ελληνικά και Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση όπου είναι απαραίτητο. Δυνατότητες ταυτόχρονης μετάφρασης προσφέρονται μόνο στις κεντρικές ενότητες του συνεδρίου, που θα διεξάγονται στην αίθουσα “Ολυμπία”.

Πώς μπορώ να προμηθευτώ δέκτη μετάφρασης;

Από την τεχνική γραμματεία παραδίδοντας την αστυνομική σας ταυτότητα, την οποία θα την παραλάβετε κατά την έξοδο σας επιστρέφοντας το δέκτη.

Είμαι δημοσιογράφος. Τι ευκολίες μου προσφέρονται;

Για τους δημοσιογράφους έχει ληφθεί ειδική μέριμνα. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιείστε την επιλογή «Γραφείο Τύπου» στην αρχική σελίδα.

Ποιος το διοργανώνει;

Το 15ο Συνεδρίο InfoCom World διοργανώνεται από την εταιρεία SmartPress AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 15, 104 38 Αθήνα, τηλ.:2105201500 – 2105230000, fax: 2105241900, email:smart@smartpress.gr.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας την ημέρα του Συνεδρίου;

Στο τηλέφωνο του ξενοδοχείου (Reception 210-72.07.000) ζητώντας τη Γραμματεία του Συνεδρίου InfoCom World ή στο 697.98.63.163.
Υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις;

Πέρα από την κύρια ενότητα Τηλεπικοινωνίες που θα διεξαχθεί στην κύρια αίθουσα, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διεξαχθούν και δύο ενότητες με θέματα που απασχολούν την Ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Στο χώρο του Συνεδρίου θα υπάρχει έκθεση με τα περίπτερα των χορηγών.