Οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι (ακόμη και διασυνοριακές) συνέργειες έχουν αλλάξει καίρια το τοπίο των δυνατοτήτων επιχειρηματικής δραστηριοποίησης, με αποτέλεσμα να υφίσταται ένα σημαντικό (κι ενίοτε ανεκμετάλλευτο) δυναμικό ανάπτυξης επικερδών καινοτομικών εφαρμογών.

Το workshop παρουσιάζει μεθοδικά και συγκροτημένα τις τρέχουσες μεγατάσεις στους σύγχρονους διαύλους διακίνησης προϊόντων και υπηρεσιών και σας δείχνει:

  • Πώς μπορείτε να βρείτε τι προϊόν ή υπηρεσία να πουλήσετε.
  • Πώς μπορείτε να αποκτήσετε επιχείρηση χωρίς φυσική διαχείριση των διακινούμενων προϊόντων.
  • Πώς να κερδίζετε παράγοντας τεχνολογία που συνδέει τα δύο άκρα της καταναλωτικής αλυσίδας.
  • Τι θετικό αντίκτυπο έχει η εκμετάλλευση μεγατάσεων όπως είναι οι ATAWADAC, gamification, microentrepreneurship, long tail, RaaS κ.ά.
  • Πού υπάρχει χώρος για νέους παίκτες.

Όταν οι τεχνολογικές εξελίξεις έρχονται και ισοπεδώνουν όλα όσα μέχρι πρότινος θεωρούνταν δεδομένα, ανοίγοντας όμως ταυτόχρονα και νέους ελκυστικούς δρόμους, το κρίσιμο ερώτημα είναι αν θα είστε πάνω στον οδοστρωτήρα ή πάνω στο οδόστρωμα — και το workshop αυτό φιλοδοξεί να σας δείξει τρόπους να βρείτε τις δικές σας απαντήσεις.

 

Ο Σάκης Σεραφείμ (http://bit.ly/Serafeim) είναι επιτυχημένος business coach, σύμβουλος επιχειρήσεων και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα μάρκετινγκ & μάνατζμεντ, με ιδιαίτερη έμφαση στην υπεραπόδοση. Βοηθά με την προσωπική του συμβουλευτική δεκάδες επιχειρηματίες να κάνουν τη διαφορά σε ένα αντίξοο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, και εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο μέσω των εξειδικευμένων εισηγήσεών του σε ανοιχτά και ενδοεταιρικά σεμινάρια κι εκπαιδεύσεις. Έχει σπουδάσει αεροναυπηγική κι έχει εργαστεί πολλά χρόνια στη Διασφάλιση Ποιότητας. Είναι ιδιοκτήτης της Serafeim LLC (http://serafeim.eu), η οποία δραστηριοποιείται στην ίδρυση, οργάνωση και βελτιστοποίηση επιχειρηματικών σχημάτων, και συνιδρυτής της techniQA (http://techni.qa), η οποία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίον νοείται η διασφάλιση ποιότητας στη μετάφραση.