Το workshop θα αναφερθεί στο βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή, αυτά τα δύο πολύ σημαντικά εργαλεία για την αναζήτηση εργασίας.

Μέσα από παραδείγματα βιογραφικών προς μίμηση και αποφυγή, θα τονιστούν τα βασικά σημεία, που πρέπει να προσέξουν όσοι στέλνουν το βιογραφικό τους.

Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν ποια είναι τα πιο συνήθη λάθη σε ένα βιογραφικό και μια συνοδευτική και να τα αποφεύγουν.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει και στο ευρωπαϊκό βιογραφικό.

Η συνέντευξη θα παρουσιαστεί μέσα από role playing.

Όποιος θέλει από τους συμμετέχοντες, θα συμμετέχει σε μια εικονική συνέντευξη για δουλειά και στη συνέχεια, θα σχολιαστούν τα θετικά σημεία, καθώς και όσα θα πρέπει να βελτιωθούν.

Εισηγήτριες: Αρτίνα Γκέτση, Ιωάννα Παπαγελή

Λίγα λόγια για τις εισηγήτριες:

Η Ιωάννα Παπαγγελή εργάζεται στην εταιρία Skywalker.gr ως υπεύθυνη Οριζόντιας Δικτύωσης στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης. Έχει  ασχοληθεί με τις Δημόσιες Σχέσεις επιχειρήσεων και έχει  συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις του skywalker.gr ως εισηγήτρια θεμάτων που άπτονται της αναζήτησης εργασίας. Κύριο θέμα των εισηγήσεών της είναι η συνέντευξη για τη θέση εργασίας, που μας ενδιαφέρει, την οποία παρουσιάζει διαδραστικά, μέσα από role playing. Είναι πτυχιούχος marketing.

Η Αρτίνα Γκέτση είναι Yπεύθυνη Κοινωνικής Διασύνδεσης στο skywalker.gr. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το βιογραφικό σημείωμα και η συνοδευτική επιστολή, λόγω της  σημασίας τους στη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας. Είναι η εισηγήτρια σε όλες τις δράσεις του skywalker.gr σχετικά με το βιογραφικό και τη συνοδευτική.  Aπόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, του τμήματος Θεατρικών Σπουδών, διεξάγει τα σεμινάρια με έναν ιδιαίτερα διαδραστικό τρόπο, που διαφέρει από την τυπική επιμορφωτική διαδικασία.

Πίσω στο πρόγραμμα των workshops