Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει μία Digital Marketing Στρατηγική για όλες σας τις ενέργειες στα digital αλλά και στα social media κανάλια. Tα βήματα & το action plan, τα web, email, mobile, social εργαλεία και properties, οι διαφημιστικές εκστρατείες στο web, στην google και στα social μέσα, ο υπολογισμός του budget για όλα, οι άνθρωποι & συνεργάτες που χρειάζονται για το κάθε τι.

Τα σωστά και πολύτιμα βήματα πριν βγείτε στον θαυμαστό κόσμο των digital & social media. Κάντε το σωστά με το λιγότερο κόστος και το μεγαλύτερο κέρδος.

Με την αιγίδα της KnowCrunch, μέρος του Digital & Social Media Marketing Diploma.

Εισηγητής: Αποστόλης Αϊβαλής

Tolis Aivalis 2Ο Αποστόλης Αϊβαλής είναι Managing Partner της AIVAL.COM και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις και startups. Έχει ειδίκευση και εμπειρία στις αγορές consumer & enterprise internet, social media, gaming, music, advertising, technology, media στις οποίες έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρία ως στέλεχος, mentor αλλά και επιχειρηματίας. Μάλιστα είναι δημιουργός του Greek Startup Nation.

Στον χώρο των Digital & Social Media, συν-δημιούργησε το 1996 την PowerΝet, το 1998 δημιούργησε τα Web Awards (τώρα ERMIS DIGITAL), το 2001 την ArboMedia, το 2007 την Real Brands, το 2009 την Social Brands. Και είναι ο δημιουργός του Digital & Social Media Marketing course).

register