Τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις, να μεγαλώσεις και να συντηρήσεις τη δική σου ενεργή online κοινότητα στα social media; Πως χτίζεις online τον σκοπό σου (community of interest) ή το brand σου (business community) και τη στρατηγική του; Πως δημιουργείς αξία μέσα από την καθημερινή επικοινωνία σου ώστε να προσελκύεις πελατολόγιο στην e-ταιρεία σου;

Σε ένα δίωρο εξειδικευμένο workshop, ο Γιάννης Τριανταφύλλου και η ομάδα του, θα σε οδηγήσουν βήμα βήμα να γνωρίσεις την καθημερινότητα ενός επαγγελματία online community manager: πως παράγει και μοιράζει ποιοτικό περιεχόμενο, πως παρακινεί τα μέλη να το αξιοποιήσουν online, πως προβάλλει την κοινότητα κερδίζοντας ενδιαφέρον και νέα μέλη και, τέλος, πως μετρά, αναλύει και βελτιώνει το κόστος και το αποτέλεσμα του marketing. Την παρουσίαση θα εμπλουτίσουν πραγματικά πετυχημένα παραδείγματα από την καθημερινότητα της ομάδας στις online κοινότητες που διαχειρίζεται.

Θα μπορέσεις να γίνεις κομμάτι του «κόσμου» τους, να κάνεις τη δουλειά τους για τη δική σου επιχείρηση, τους δικούς σου πελάτες; Απάντησε θετικά στην πρόκληση! Δήλωσε συμμετοχή σήμερα κιόλας! Στις 24 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί θα μάθεις!

To Workshop απευθύνεται:

Σε απλούς ανθρώπους που θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται ένα online community στα social media.

Σε επαγγελματίες του marketing που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τις τεχνικές εφαρμογής του επαγγέλματος τους.

Σε φοιτητές ή απόφοιτους marketing & δημοσιογραφίας που θέλουν εφόδια για να διεκδικήσουν δυναμικά μια θέση στην αγορά εργασίας.

Εισηγητές:

Γιάννης Τριανταφύλλου (ΤοΑΤΟΜΟ), Marketing Director & Community Strategist

Αθηνά Στάη (ToATOMO), Social Media Community Manager @ MyCat.gr

Χριστίνα Κοτερμάγερ (Fresset), Community Admin & Data Analyst


triantΓιάννης Π. Τριανταφύλλου: 
Έμπειρος διευθυντής μάρκετινγκ, με 20+ χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος σε ομίλους τεχνολογίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από το 1994 ασχολείται με την εταιρική επικοινωνία και από το 2000 με το digital marketing και τα online communities. Διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα και είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του συνεδρίου Social Media World. Το 2008 ίδρυσε ToΑΤΟΜΟ, με κεντρικό μήνυμα «we do marketing, we build communities» και όραμα «να διευκολύνουμε ανθρώπους & οργανισμούς να συνδεθούν online, σε κοινότητες». Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία και βρίσκεται «πίσω» από μερικές από τις μεγαλύτερες online κοινότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

stai

Αθηνά Στάη: Είναι στο ΑΤΟΜΟ από το 2014 και διαχειρίζεται από το ξεκίνημα της την μεγαλύτερη ελληνική γατοφιλική κοινότητα (ΜyCat) στο facebook. Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ και συνεχίζει τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

 

 

Χριστίνα Κοτερμάγιερ

Χριστίνα Κοτερμάγερ: Σπούδασε Επιχειρησιακή Πληροφορική και είναι στη Fresset από το 2013. Έχει τον ρόλο του admin και data analyst στις online κοινότητες της εταιρείας (MyCat, iSchool, e-steki etc) και παράλληλα υποστηρίζει την διαφημιστική τους λειτουργία.

 

 

 

register