Ποιες είναι οι δραστηριότητες υψηλής ρευστοποίησης για έναν επαγγελματία; Ποιες δεξιότητες απαιτούνται ώστε να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί; Ποιες είναι οι δραστηριότητες χαμηλής ρευστοποίησης; Οι ώρες «δράσης» και οι ώρες «σχεδιασμού»; Όταν δυσκολευόμαστε βάζουμε προτεραιότητες; Η σχέση αυτό – αξίας και διαχείρισης χρόνου. Πώς αντιμετωπίζουμε την  αναβλητικότητα; Ποιες είναι οι σημαντικές ερωτήσεις που αν κάνετε στον εαυτό σας θα μπορέσετε να ορίσετε τις σωστές προτεραιότητες; Η τέχνη της «διαμερισματοποίησης» δράσεων. Τα είδη των πολυάσχολων και μη παραγωγικών ανθρώπων. Τι να προσέχετε και τι να αποφύγετε στη διαχείριση χρόνου.

Εισηγητής: Άκης Αγγελάκης, LLM, SAC Dip., Authorized Trainer & Counselor

dsc_2396-copyΕίναι συγγραφέας 30 βιβλίων σε θέματα πωλήσεων, παρακίνησης, ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης.  Οι σπουδές του είναι πολλές και πολυδιάστατες και συμπεριλαμβάνουν Διοίκηση Επιχειρήσεων, Master στο Ναυτασφαλιστικό Δίκαιο, Business & Life Coaching, Δεξιότητες Συμβουλευτικής, Συνθετική Ψυχοθεραπεία και Εκπαίδευση Ενηλίκων από πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Έχει διατελέσει σύμβουλος εκπαίδευσης και παρακίνησης στις ασφαλιστικές εταιρίες ΑΣΤΗΡ, NATIONALE NEDERLANDEN και έχει γράψει και εκπαιδευτικά εγχειρίδια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ σε θέματα πωλήσεων, εξεύρεσης πελατών και τηλεμάρκετινγκ για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιριών όπως AXA, INTERAMERICAN, INTERNATIONAL LIFE και άλλων.

Σήμερα εκπαιδεύει επιχειρήσεις και στελέχη τους σε θέματα πωλήσεων, επίτευξης στόχων και παρακίνησης και συμβουλεύει άτομα και επιχειρηματίες σε θέματα business & personal coaching και ψυχολογίας.