Τι ξεχωρίζει τους επιτυχημένους επαγγελματίες που πετυχαίνουν υψηλές αποδόσεις και αποτελέσματα από τους άλλους; Δεν είναι ότι έχουν πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων, των εργασιών ή των ανθρώπων, με τους οποίους συνεργάζονται ή είναι πελάτες τους. Είναι ότι καταφέρνουν να έχουν τον έλεγχο της σκέψης και της συμπεριφοράς τους.

Στο σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για το πώς θα διαχειριστούμε τη σκέψη και τη συμπεριφορά μας, ώστε να καταφέρνουμε πάντα να παραμένουμε εστιασμένοι στις αρχές και το όραμά μας, να συνερχόμαστε από τις αποτυχίες και τις αναποδιές και να ανακτούμε τις δυνάμεις μας, ώστε να αισθανόμαστε ξανά ασφαλείς με την «ανασφάλεια» του ρίσκου που θα μας κάνει πρωταθλητές, πετυχαίνοντας υψηλές αποδόσεις και φτάνοντας στους στόχους μας.

Απευθύνεται σε:

  • Επιχειρηματίες
  • Ελεύθερους επαγγελματίες
  • Στελέχη
  • Πωλητές
  • Σε όσους βλέπουν την επιτυχία ως το μόνο δρόμο που αξίζει να πάρουν

Εισηγήτρια: Βαλεντίνα Κόρδη, MA in Human Resources Management, Mindset & High Performance Coach

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι High Performance & Mindset Coach για επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας. Εξειδικεύτηκε στο Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins-Madanes Training του Antony Robbins και εκπαιδεύτηκε στην μέθοδο του υπνωτισμού System23. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Προπονητών του Καναδά (CCA).

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνιας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Resource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην στρατολόγηση και επιλογή προσωπικού καθώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων.

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως προπονήτρια και  ομιλήτρια  βοηθώντας επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας, από όλο τον κόσμο, με τη μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης, να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορές που μπλοκάρουν την επιτυχία τους και να αναπτύξουν τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων.  

\Website: www.valentinakordi.com

Email: info@valentinakordi.com

Social media: LinkedInFacebookTwitter