Τα Google Analytics είναι το πιο διαδέδομένο web analytics tool που χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Δίνουν πληροφορίες για τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών, πώς βρέθηκαν στο website και πώς αλληλεπιδρούν μέσα σε αυτό.

Στο mini course, θα δούμε τα βασικά metrics που μπορεί κάποιος να βρει μέσα στα Google Analytics και πως να φτιάχνετε δικά σας dashboards, ώστε να βλέπετε συγκεντρωτικά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν, με ένα click.

Εισηγητής: Σωτήρης Πανταζής, Growth and Data Engineer, GrowthRocks

Ο Σωτήρης είναι Analyst και performance marketer που αγαπά να δημιουργεί καμπάνιες, συνδυάζοντας το μάρκετινγκ με τεχνικές δεξιότητες.  

Από το 2014 είναι βασικό μέλος της GrowthRocks, ένα από τα πρώτα Agencies παγκοσμίως στο χώρο του Growth Hacking. Στις αρμοδιότητές του είναι το performance marketing αλλά και η ανάλυση των σημαντικότερων δεδομένων επιχειρήσεων όπως η Nescafe Dolce Gusto Ελλάδος.

Συμμετέχει ως instructor στο Professional Diploma in Digital & Social Media όπου θέλει να μεταδώσει τις γνώσεις και το πάθος του για τα Analytics και κάνει training σε εταιρείες, όπως  στη Nestle Hellas, σχετικά με τα Google AdWords, Facebook advertising, Google Analytics, και SEO.

Ο Σωτήρης είναι επίσης co-founder στο search-in-a-box.io.