Ποιο είναι το μέρος του εαυτού σας το οποίο εάν αλλάξει θα μεταμορφώσει ολόκληρη τη ζωή σας;
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που εάν τα καλλιεργήσετε θα μπορέσετε να δομήσετε μια ζωή γεμάτη νόημα, ασφάλεια και πληρότητα; Κοινώς μια ζωή με αφθονία, αγάπη και ουσία;

Σε αυτό το σεμινάριο θα μιλήσουμε ακριβώς για αυτά. Για το πως θα καλλιεργήσουμε τη νοημοσύνη της επιτυχίας μέσα μας έτσι ώστε να φτιάξουμε εκείνη την περιοχή της ζωής μας που χρειάζεται αλλαγή καθώς μας απομακρύνει από την πληρότητα και την ευτυχία.

Εισηγήτρια: Ελίνα Γιαχαλή, NLP Life & Business Cοach – Speaker –  Author

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι NLP Coach, Ομιλήτρια και Καινοτόμος Επιχειρηματίας, πιστοποιημένη από την παγκόσμιας κοινότητα του NLP ως NLP Master Practitioner, Social and Emotional Intelligence Coach.

Διδάσκει και εκπαιδεύει ανθρώπους προς το δρόμο τους προς τη θετική αλλαγή για πάνω από 15 χρόνια. Τους προπονεί για πάνω από 7. Έχει μιλήσει σε κοινά άνω των 500 ανθρώπων. Έχει κάνει πάνω από 1500 ώρες coaching. Eίναι μια επαγγελματίας εστιασμένη στη λύση, πολύ ικανή στο να αντιλαμβάνεται πως οι άλλοι κινητοποιούνται προς το δικό τους μονοπάτι προς την επιτυχία και τι χρειάζονται να γνωρίζουν την τρέχουσα στιγμή. Τι τους οδηγεί να απελευθερωθούν από το τέλμα στο οποίο βρίσκονται και να αναλάβουν δράση προς την επίτευξη των στόχων τους. Στην εργαλειοθήκη της υπάρχουν ποικίλα εργαλεία. Από τα πρακτικά εργαλεία του  Life Coaching και της Νευροεπιστήμης, μέχρι το NLP και την Αρχαία Ελληνική Ψυχολογία.

Contact details:

Learn more about her at: www.lifecoachelina.com

Email: elina@lifecoachelina.com

Connect: LinkedIn Elina Giachali

Speak: +30 6945460088