37% του χρόνου των υπαλλήλων μιας εταιρίας δαπανάται σε meetings. Οι managers συνήθως συμμετέχουν σε περισσότερα από 60 meetings το μήνα. Στην Αμερική τα εταιρικά meetings κοστίζουν 37εκατομύρια δολάρια το χρόνο. Εσείς, θα θέλατε ένα εργαλείο το οποίο να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να διενεργείτε αποτελεσματικότερα meetings;

Η μεθοδολογία LEGO® Serious Play® είναι το κατάλληλο εργαλείο για δυναμικότερα, ταχύτερα και πλήρως συμμετοχικά meetings. Στο workshop αυτό, παίζοντας με τουβλάκια LEGO®, ανακαλύπτουμε και πειραματιζόμαστε με τη μεθοδολογία σε ένα άκρως διασκεδαστικό και ταυτόχρονα επαγγελματικό εταιρικό meeting! Ανακαλύπτουμε τα στάδια και τη διαδικασία της μεθόδου και μαθαίνουμε πως μπορούμε να κινητοποιούμε τους συμμετέχοντες να εκφράζουν πλήρως την άποψή τους.

Ένα απόλυτα δια-δραστικό workshop στο οποίο αναγνωρίζουμε τις κατάλληλες ικανότητες και συμπεριφορές για να πετύχουμε την εποικοδομητική επικοινωνία και ομαδικότητα. Προτείνετε τη μεθοδολογία LEGO® Serious Play® στην ομάδα σας και δώστε της την ευκαιρία να πάει ένα βήμα μπροστά… 

Απευθύνεται σε:

  • Στελέχη επιχειρήσεων
  • Managers
  • Leaders ομάδων
  • Επιχειρηματίες
  • Start-Upers
  • Σε όσους ασχολούνται με ομάδες

Εισηγητής: Θοδωρής Παπαγιάννης, Summit Change Facilitators

Με σπουδές Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαίδευση σε προγράμματα Ανάπτυξης Νέων & Στελεχών Επιχειρήσεων με χρήση εργαλείων βιωματικής εκπαίδευσης περιπέτειας (Outward Bound U.K), ο Θοδωρής μετράει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην Βιωματική Εκπαίδευση Περιπέτειας και στην οργάνωση Εταιρικών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης, Παρακίνησης & Αναψυχής.

Τον Φεβρουάριο του 2009 του απονεμήθηκε τίτλος πιστοποίησης Executive Coaching από το Ιnstitute of Human Development, London U.K. και είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association (2010). Ο Θοδωρής είναι Βοηθός Εκπαιδευτής Ορειβασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & διετέλεσε αρχηγός ή μέλος διεθνών ορειβατικών αποστολών καθώς και εκπαιδευτής σε αναρριχητικές και ορειβατικές σχολές της ΕΟΟΑ.