Το workshop “Ψηφιακός μετασχηματισμός: Τεχνική ή προσαρμοστική αλλαγή;” απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ενδυναμώσουν τη γνώση τους σχετικά με

  1. Ψηφιακή ωριμότητα της επιχείρησής τους
  2. Τις απαραίτητες δεξιότητες για την ανάπτυξη ψηφιακής συνείδησης στην εταιρία τους
  3. Την καλλιέργεια εμπιστοσύνης των ανθρώπων τους στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα

Κατά τη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να κατανοήσουν τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας του ψηφιακού μετασχηματισμού μίας επιχείρησης, καλές και κακές πρακτικές και τη βασική μεθοδολογία διαχείρισης των ενεργειών που απαιτούνται για τον επιτυχημένο μετασχηματισμό τους.

Θα  ασχοληθούμε με θέματα διαχείρισης αλλαγών, ανάπτυξης δεξιοτήτων και ορισμού στόχων και θα αναδείξουμε τη σημαντικότητα της στρατηγικής, της κουλτούρας και της οργάνωσης μίας επιχείρησης.  

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Βαρσάμος, GET2WORK Managing Partner

O Κωνσταντίνος Βαρσάμος διαθέτει 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών προς επιχειρήσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των μεταβαλλόμενων αναγκών τους σχετικά με την εξέλιξη και διείσδυσή της ψηφιακής τεχνολογίας, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης με τους «πελάτες» τους.

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, προκλήσεις και αλλαγές της κάθε εποχής, εξέλιξε την επαγγελματική του καριέρα αρχικώς μέσα από θέσεις εμπορικής και γενικής διεύθυνσης στην Ελλάδα και στη συνέχεια ανώτατες θέσεις ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και επιχειρησιακή ανάπτυξη.

Το 2013 ίδρυσε στην Ελλάδα την GET2WORK (www.get2work.eu), εταιρία που σήμερα κατέχει πρωτοποριακό και αναγνωρισμένο ρόλο στην καθοδήγηση και ανάπτυξη εταιριών και επαγγελματιών προς την καινοτομία, με ιδιαίτερη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της υγείας (π.χ. Digital4Pharma).

Ο Κωνσταντίνος κατέχει τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. στην Τεχνητή Νοημοσύνη, από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ (Ηνωμένο Βασίλειο).