Ο παγκοσμίου φήμης γκουρού της προσωπικής/επαγγελματικής ανάπτυξης και συγγραφέας του βιβλίου “Οι επτά συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων”, Stephen Covey, είχε αναφέρει σε μια συνέντευξή του:

“I find most meetings are waste of time, because they are so ill-prepared and there’s little opportunity for true synergy in producing better solutions than what anyone originally thought of. So, I work hard to only attend those meetings that have strategic importance and miss all kinds of other seemingly urgent meetings”

Στο workshop αυτό βάζουμε τις βάσεις για να ανατρέψουμε την παραπάνω άποψη. Ανακαλύπτουμε και πειραματιζόμαστε με τη μεθοδολογία LEGO® Serious Play® και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για ένα αποτελεσματικό και πλήρως δημιουργικό εταιρικό meeting.

Εξετάζουμε ένα εργαλείο που μπορούμε να το εφαρμόσουμε σε περιπτώσεις όπως:

 • Δημιουργία Στρατηγικής
 • Δημιουργία Ταυτότητας & Branding
 • Διαχείρισης Έργου
 • Ομαδικότητας
 • Διαχείρισης Συγκρούσεων
 • Επίλυσης Σύνθετων Προβλημάτων

και πολλών ακόμα…

Με 7 τεχνικές, 4 απλά βήματα και χιλιάδες τουβλάκια LEGO®, η μεθοδολογία LEGO® Serious Play® σίγουρα καλύπτει και τις δικές σου επιχειρηματικές και επαγγελματικές ανάγκες. Είσαι έτοιμος να μπεις σε ένα κόσμο δημιουργικότητας και παιχνιδιού;

Απευθύνεται σε:

 • Στελέχη επιχειρήσεων
 • Managers
 • Leaders ομάδων
 • Επιχειρηματίες
 • Start-Upers
 • Σε όσους ασχολούνται με ομάδες

Εισηγητής: Νίκος Πολίδης, Team Development – Soft-Skills Trainings

Ο Νίκος Πολίδης σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Deree College απ’ όπου απέκτησε το BA στο Marketing Management. Από το 1999 έως το 2010 εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση ως Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων (Interior Designer) με εστίαση στη μελέτη και επίβλεψη της διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων. Παράλληλα απέκτησε το δίπλωμα του Interior Designer καθώς και επιπλέον εκπαίδευση σε θέματα Project Management, Visual Merchandising, Φωτομετρίας, Χρωματολογίας και άλλων.

Το 2010 η επιθυμία του να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, τον κερδίζει και τον ωθεί να εξελίξει και να διευρύνει την επαγγελματική του πορεία. Σήμερα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, συνδυάζοντας το Business & Life NLP Coaching, τα Soft – Skills Trainings, το Team Development και το Project Management.

Έχει πιστοποιηθεί ως Master NLP Coach Practitioner και επιπλέον κατέχει τις πιστοποιήσεις Master Time Line Therapy® Practitioner, Master Hypnotherapy Practitioner, Extended D.I.S.C. και Operations Management. Επίσης, το 2016 πιστοποιήθηκε ως Executive & Business Coach από την Coaching Evolution International και πρόσφατα απέκτησε τη πιστοποίηση ως Facilitator of the LEGO® Serious Play® Method και την πιστοποίηση για τη χρήση του διαγνωστικού εργαλείου ομάδων, Team Dynamics TCI International.

Συνεργάζεται με τις εταιρίες SUMMIT, 4 people matters και Kariera σε θέματα εκπαιδεύσεων στελεχών και παράλληλα είναι εξωτερικός συνεργάτης της SUMMIT και Event Plus ως coordinator και facilitator εταιρικών εκδηλώσεων με κύριες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν Team Building & Training, Employee Engagement, Motivation και άλλων