Για τη διευκόλυνσή των συνέδρων θα υπάρχει μία διαδικασία fast track.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνουμε, θα γλυτώσετε την ουρά και τις αναμονές και θα πίνετε καφέ απολαμβάνοντας το muffin σας, όταν οι άλλοι κάνουν registration!!!

 1. Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο συνέδριο.
 2. Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα λάβετε ένα email το οποίο θα περιέχει έναν μοναδικό αριθμό barcode που αντιστοιχεί στην εγγραφή σας.
 3. Αν δεν βλέπετε τον αριθμό barcode στο email θα υπάρχει και ένα link  για να τον κατεβάσετε σε μορφή pdf.
 4. Εκτυπώστε το email ή το pdf αρχείο που κατεβάσατε.
 5. Ελάτε στις 30/10 στο Divani Caravel στις 9 το πρωί με την σελίδα της εκτύπωσης που περιέχει το barcode. Το registration γίνεται μόλις κατεβείτε τις σκάλες που βρίσκονται στην δεξιά πλευρά του lobby του ξενοδοχείου
 6. Το registration είναι απαραίτητο για να έχετε πρόσβαση στους χώρους του συνεδρίου InfoCom World, αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων (Συνέδριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Change Makers, Workshops κλπ)
 7. Ακολουθείστε τις οδηγίες των εθελοντών της Glovo και τη σηματοδότηση. Οι εθελοντές και τα στελέχη του Infocom, θα φοράνε ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του συνεδρίου.
 8. Μόλις κατεβείτε τις σκάλες θα δείτε δύο σημεία για εγγραφή. Το ένα είναι ευθεία μπροστά σας (δίπλα στην αίθουσα Ιλισσός) και έχει 4 θέσεις και το άλλο –το fast track- με 2 θέσεις εργασίας θα είναι στα αριστερά δίπλα από τις σκάλες.
 9. Κατευθυνθείτε στις θέσεις του fast track και δώστε το χαρτί με το barcode. Θα το σκανάρουν και θα παραλάβετε αμέσως το badge και το υλικό του συνεδρίου. Αν θέλετε αφήνετε την επαγγελματική σας κάρτα
 10. Παραλαμβάνοντας το budge δηλώνετε αν θέλετε βεβαίωση παραλαβής (θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά)
 11. Αυτό ήταν! Έχετε τελειώσει από το registration!!! Τώρα αν θέλετε να παρακολουθήστε κάποιο workshop προμηθευτείτε τη δωρεάν πρόσκληση δίπλα από την αίθουσα Αμαλία (δείτε τις αναλυτικές οδηγίες παρακάτω).
 12. Μπείτε στους χώρους του συνεδρίου, δείτε τα περίπτερα, απολαύστε τα γλυκά του Δεληολάνη, τον καφέ της Tusso και τα σοκολατάκια του Le votre Piree και μιλήστε με φίλους και γνωστούς κάνοντας networking, μέχρι να αρχίσει το συνέδριο!

 

Οδηγίες Εγγραφής για τα Workshops:

 1. Αφού εγγραφείτε στο registration desk, έρχεστε μπροστά από το περίπτερο του ΣΕΚΕΕ (στην αίθουσα Αμαλία, δεξιά από την κεντρική σκάλα) από τις 09:00 όπου οι προσκλήσεις θα χορηγούνται με σειρά προτεραιότητας .
 2. Για να παρακολουθήσετε κάποιο Workshop θα πρέπει να επιλέξετε τον κωδικό του “***”. Δείτε αναλυτικά όλα τα Workshops ( κωδικό, αίθουσα, ώρα, εισηγητή, θέμα) κάνοντας κλικ εδώΟι σχετικές πληροφορίες υπάρχουν:
  1. στο site όπου θα βρείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις
  2. στο πρόγραμμα (ίσως υπάρχουν κάποιες αλλαγές)
  3. στα roll ups
 3. Ζητήστε ένα δωρεάν workshop pass για το Workshop που σας ενδιαφέρει.
 4. Υπάρχει περιορισμός σε ένα workshop pass ανά workshop και μέχρι δύο διαφορετικά workshops ανά άτομο.
 5. Σε περίπτωση εξαντλήσεως των προσκλήσεων μπορείτε να γραφτείτε στη λίστα αναμονής και να έρθετε τη συγκεκριμένη ώρα στον 8ο όροφο, ώστε αν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις να σας εξυπηρετήσουμε.
 6. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και εφόσον υπάρχει επαρκής αριθμός ενδιαφερομένων θα επαναλάβουμε το workshop σε νέα ημερομηνία και ώρα και θα σας ειδοποιήσουμε σχετικά.
 7. Ένα τέταρτο πριν από την ώρα που αναγράφεται στην πρόσκληση έρχεστε με το ασανσέρ στον 8ο όροφο.
 8. Δίνετε την πρόσκληση στη γραμματεία των Workshops (στον 8ο όροφο) και πηγαίνετε στην αίθουσα
 9. Φροντίστε να είστε έγκαιρα στην αίθουσα διότι με την έναρξη οι κενές θέσεις θα διατίθενται σε όσους βρίσκονται στην λίστα αναμονής.